Ryhmässämme mietittiin pitkään, mistä tekisimme kyseisen tehtävän ja keksimme lopulta, että perustamme yksinäisten korkeakouluopiskelijoiden vertaistukiryhmän. Kohderyhmää mietimme todella pitkään ja päätimme rajata sen pelkkiin korkeakouluopiskelijoihin, sillä monille voi olla vaikeuksia hankkia ystäviä, jos ei viihdy opiskelijabileissä ja jos ryhmässä ei ole samanhenkisiä ja samassa elämäntilanteessa olevia opiskelijoita. Osa korkeakouluopiskelijoista ovat jo perheellisiä ja osa taas ei.

Toteutusalustaksemme ajattelimme Kik- sovellusta, sillä siellä jokainen voi keskustella anonyymisti. Monille voi olla suuri kynnys lähteä mukaan omalla nimellään, joten madallimme tätä kynnystä ja jokainen voi käydä siellä tutustumassa ideaamme ja saada uusia kontakteja omaan elämäänsä. Meidän kohderyhmämme on Suomessa olevat korkeakouluopiskelijat, joten sen avulla voidaan tutustua ympäri Suomen muihin korkeakouluopiskelijoihin. Halusimme valita mahdollisimman helpot toteutusalustat toiminnallemme, koska haluamme mahdollisimman monen, joka kokee itsensä yksinäiseksi pystyvän helposti tutustumaan uusiin ihmisiin. 

Jos olisimme esimerkiksi valinnut sellaisen sovelluksen, mihin olisi tarvinnut käyttäjien luovuttaa henkilökohtaisia tietojaan niin mahdollisesti monella olisi jäänyt ryhmään liittyminen puolitiehen. On meille helpompi, ettei ole suuria tietosuojakysymyksiä ja käyttäjiä on varmasti enemmän kun ei tarvitse luovuttaa omia henkilökohtiasia tietoja.
Joka viikko meillä on tietty aihe, jota itse ylläpidämme ja jokainen voi osallistua keskusteluun. Jos käyttäjä haluaa tutustua enemmän johonkin tiettyyn ihmiseen, niin Kik-sovelluksessa voi tehdä myös kaksin keskusteluja, joita ei kukaan ulkopuolinen nää.  

Jatkokehittämisestä emme vielä osaa sanoa, mutta varmasti otamme ideoita vastaan käyttäjiltä ja olemme valmiita keksimään uusia mielenkiintoisia aiheita ja kentien jotain harraste-ryhmiä toiminnamme tueksi, milloin voisi tutustua uusiin ihmisiin kasvotusten. Tässä vaiheessa tuntuu helpommalle tehdä virtuaaliryhmä, sillä ihmiset viettävät paljon aikaa puhelimiensa äärellä ja siellä voi keskustella silloin kuin itse haluaa.